Word Lid
menu
Word Lid

Home / Nieuws / Hondenloopzonde wijk Atheneum

Hondenloopzonde wijk Atheneum
Lokaal @ Vlaams Belang

Onze Vlaams Belang fractie verzoekt het bestuur eindelijk een verstandige beslissing te willen nemen op korte termijn, aangaande het verplaatsen van de hondenloopzone wijk Atheneum.

Wij verzochten dit reeds in de gemeenteraad van 07 november 2019 onder agendapunt 6. Onze Vlaams Belang fractie betreurt nog steeds het talmen van het bestuur.

Wij lazen in een Grote Gazet dat de gemoederen in Schoten oplopen aangaande deze hondenloopzone. Vandalen uit de buurt zouden deze hondenloopzone teisteren. “Puur vandalisme” fulmineert een tweeslachtig CD&V lid. Maar ja, deze Tjeef woont niet aan de hondenloopzone en heeft van niets last. De reporter van de Grote Gazet weet allicht ook nog niet, dat “deze Tjeef” geen wijkvoorzitter meer is van wijk Atheneum. Hij moest reeds lang om deontologische redenen aftreden.

Wij herhalen niet nogmaals alle gegronde redenen, waarom een verplaatsing de betere oplossing zou zijn. Maar elke weigering om een fout te herstellen, blijft soms hangen bij de betrokkenen. Doch wie snel een fout hertstelt verkleint de fout.

De inplanting op deze locatie geeft héél veel geluidsoverlast en de hondenloopzone is véél te klein in oppervlakte. De slaapproblemen bij de buurtbewoners werd jullie reeds meermaals medegedeeld.

Met deze dus nogmaals onze herinnering.

Verplaats deze hondenloopzone in het belang van vele Schotenaren. Een verstandig Kerstcadeau van het bestuur voor haar inwoners is meer dan welkom.

Graag sluiten wij als Vlaams Belang Fractie dit varia punt af, met aan ALLE Schotenaren onze allerbeste Kerst- en nieuwjaarwensen over te maken, voor een super gezond 2021.

Onze allerlaatste vraag voor 2020 aan het bestuur, wanneer zal u de hondenloopzone verhuizen ?

Graag een duidelijk antwoord.

Peter Vanaken, 
gemeenteraadslid