menu
Word Lid
Tom Van Grieken is kandidaat-burgemeester voor Schoten

Op de partijraad van 3 februari 2024 werd de kandidatuur van Tom Van Grieken als lijsttrekker voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen officieel bekrachtigd. Van Grieken werd namens het afdelingsbestuur van Vlaams Belang Schoten voorgedragen als lijsttrekker voor de lokale verkiezingen van 13 oktober 2024.

Tom Van Grieken: “Het is een hele eer om opnieuw als lijsttrekker het team van Vlaams Belang Schoten te mogen aanvoeren. De afgelopen jaren hebben we achter de schermen volop gewerkt aan een verdere uitbreiding van onze afdeling. Sinds enige tijd zijn we ook onze Schotense verkiezingscampagne aan het voorbereiden. Ik ben ervan overtuigd dat we het in 2024 nog beter gaan doen dan de hoge score die we al behaalden in 2018. Ik kijk samen met Vlaams Belang Schoten uit naar de gemeenteraadsverkiezingen, en als ik tussen de Schotenaren vertoef, lijken heel wat inwoners er samen met mij naar uit te kijken.”


Luisteren naar onze mensen

“Politiek voeren start met het luisteren naar de mensen en hun bezorgdheden. Iets wat het huidig gemeentebestuur veel te weinig doet. Veel Schotenaren zien hun mooie gemeente gebukt gaan onder ongebreidelde bouwwoede met bijhorende mobiliteitsdrukte, en een alarmerende toename van grootstedelijke problemen zoals sluikstort, vandalisme en drugs. De vele verzuchtingen vallen in dovemansoren bij dit gemeentebestuur. Het Vlaams Belang organiseerde eind vorig jaar een bevraging om bij elke Schotenaar te polsen waar precies de pijnpunten zitten. Op die manier kunnen we een beleid op maat uittekenen”, aldus Tommy Van Look, afdelingsvoorzitter van Vlaams Belang Schoten.

“Ik ben kandidaat-burgemeester voor Schoten”

Peiling na peiling komt het Vlaams Belang geruime tijd als grootste partij uit de bus. De vraag rijst dan ook welke ambities deze ploeg heeft. Tom Van Grieken schept daar graag duidelijkheid in: “Ondanks alle positieve electorale vooruitzichten moeten we hard blijven werken en met onze twee voetjes op de grond staan. Onze centrale boodschap is alvast duidelijk: enkel met het Vlaams Belang is een ander en beter beleid mogelijk in Schoten. Als de kiezer mij daartoe een mandaat geeft, zal ik mijn verantwoordelijkheid ook opnemen. Ja, ik ben dus kandidaat-burgemeester voor Schoten.”

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF