menu
Word Lid
Valentijnsactie: een hart voor Schoten

De afdeling van het Vlaams Belang in Schoten hield vandaag een Valentijnsactie op de Schotense markt. Er werden snoepzakjes uitgedeeld aan voorbijgangers en een flyer waarin de partij het voorstel om van Schoten weer een échte bloemengemeente te maken uit de doeken doet. “Het Vlaams Belang heeft een hart voor Schoten en we willen dat zoveel mogelijk in de kijker zetten met voorstellen die onze inwoners ten goede komen”, zegt voorzitter Tommy Van Look (Vlaams Belang).

Militanten van het Vlaams Belang trokken er vandaag op uit om Valentijn te vieren. Dit keer niet met hun geliefde, maar met de inwoners van de gemeente. “Als lokale afdeling zien we Schoten graag”, zegt Van Look. “En dat willen we vandaag in de kijker zetten met deze actie.” Voorbijgangers kregen van de partij een attentie in de vorm van een zakje snoep en een flyer met het voorstel om van Schoten weer een échte bloemengemeente te maken.

“We willen met dit positief voorstel de hand reiken naar iedereen die van Schoten een betere plek wil maken”, stelt nationaal voorzitter Tom Van Grieken. “Het Vlaams Belang is een partij van en voor onze mensen.”

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF