menu
Word Lid
Vlaams Belang Schoten start jongerenafdeling

Aanstaande vrijdag 24 november 2023 tekent nationaal voorzitter Tom Van Grieken present in café Domus ter ere van de opstart van de jongerenafdeling van Vlaams Belang Schoten.

Vlaams Belang Jongeren-voorzitter Jordan Sauvillers(22) kijkt alvast uit naar de officiële opstart: "Momenteel starten we met 6 enthousiaste jonge Schotenaren deze Vlaams Belang-jongerenafdeling. We zijn ervan overtuigd dat we op deze manier extra aandacht kunnen vestigen op datgene wat er leeft onder de jeugd in Schoten. Ook in de Vlaamse jeugdraad hebben we trouwens een vertegenwoordiger. Onze bedoeling is onze ploeg verder uit te breiden om zo samen constructief te werken aan een nog mooier Schoten.”

Tom Van Grieken trakteert naar aanleiding van lancering Vlaams Belang Jongeren Schoten

Nationaal voorzitter Tom Van Grieken maakt ondanks zijn drukke agenda graag even tijd voor deze gelegenheid en trakteert ook op de nodige frisse pintjes. Tom Van Grieken: “Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Daarom ben ik zeer verheugd om in mijn eigen gemeente de opstart te kunnen lanceren van deze nieuwe jongerenafdeling. Ik kijk alvast uit naar wat ongetwijfeld een succesvolle en sfeervolle avond zal worden.”

Tom Van Grieken trakteert op een gratis vat op vrijdag 24 november om 21u.
Plaats van afspraak is café Domus, Theofiel Van Cauwenberghslei 4 Schoten.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF